• MOBIILIALAN PALVELUTALO

    IDS on asiakaslähtöinen yritys, joka suunnittelee ja tuottaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ketteryys, ratkaisuhakuisuus, asiantuntijuus sekä luotettavuus ovat meidän tärkeimpiä menestystekijöitämme.

  • OSAAVA JA MOTIVOITUNUT HENKILÖSTÖ

    Asiakkaamme vuosi vuoden jälkeen kiittävät motivoitunutta ja osaavaa henkilökuntaamme tehdystä työstä. Me IDS:llä panostamme henkilökuntamme osaamiseen, jotta ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja prosesseja.

  • "AVAIMET KÄTEEN" - RATKAISUT

    Me IDS:llä olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa niin pieniä, kuin suurempiakin projekteja. Suurin kiitos saadaan asiakkailta siitä, kuinka muokkautuva ja luotettava kumppani olemme asiakaslähtöisyyttä unohtamatta.

  • AIKATAULU JA KULUT HALLINNASSA

    Ketterän ja asiakaslähtöisen toiminnan ansiosta olemme toimittaneet projektimme aina ajoissa. Tämän seurauksena projektin budjetoidut kulut pysyvät hallinnassa, ja asiakkaamme ovat olleet todella kiitollisia tästä! Projektien toimitusajat ovat myös alamme kärkipäätä.

  • Tarjoamamme palvelut

    • Ohjelmistot
    • Suunnittelu ja määrittely
    • Laitteet
    • Koulutus
    • Tuki ja ylläpito
    • Huoltopalvelut

OHJELMISTOT

MOBIILIOHJELMISTOT: Pääpaino ohjelmistojen kehitysprojekteissa on ollut mobiilikehityksessä Windows Mobile-ympäristöön, mutta alan kehittyessä siirrymme entistä enemmän Android-kehitykseen. Toki vanhat tuotteemme jatkavat elämäänsä edelleen jatkuvan tuotekehityksen ja päivitysten myötä, mutta alan uudistuessa olemme mekin päivittäneet osaamistamme Android -kehitykseen. Alan kehitys mahdollistaa monipuolisemmat ja käyttäjäystävällisemmät käyttöliittymät ja suorituskyvyn lisääntyessä myös muuten monipuolisemmat ja suorituskykyisemmät sovellukset. Koska organisaatiomme matala, pystymme toteuttamaan tarvittavat muutokset ketterästi ja nopeallakin aikataululla. Tämä onkin yksi vahvuuksiamme ja asia, jota asiakkaamme arvostavat.

TYÖASEMA JA PALVELINOHJELMISTOT: Käytännössä yksikään mobiilisovellus ei toimi ilman toimivaa integraatiota taustajärjestelmiin. Integraatioiden toteuttaminen onkin toinen vahvuutemme. Aina mobiilina toteutettu asiakassovellus ei kuitenkaan ole riittävä tapa kerätä dataa tai mobiilisovellukselle ei ole perusteita, jolloin tarvitaan työasemasovellus. Olemmekin toteuttaneet useita vaativia työasemasovelluksia aina tiedon manuaalitallennuksesta kokonaisiin suunnittelujärjestelmiin. Ja tietysti datavaraston hallinnointi sekä järjestelmien ylläpito tarvitsevat omat työkalunsa, jolloin toteutamme hallinnointiliittymät joko sovelluksena tai web-liittymällä.

Laitteet

Tiedonkeruulaitteet

Tarjoamme tiedonkeruulaitteet peruspuhelimista aina EDA-laitteisiin, jotka on kehitetty teollisuuden vaativiin olosuhteisiin.

Tutustu tarkemmin >

Tabletit

Tabletteja käytetään mm. kiinteinä trukkipäätteinä mutta myös mukana kulkevina mobiililaitteina. Laitteeksi valitaan tablettia, kun näytölle pitää saada enemmän tietoa.

Tutustu tarkemmin >

Viivakoodinlukijat

Yleensä raskaammat kämmentietokoneet sisältävät viivakoodinlukijan integroituna mutta lukija puuttuu monesti kevyemmistä laiteratkaisuista. Puutteita paikkaamaan tarjoamme sekä langattomia, että johdollisia viivakoodinlukijoita. Lukijaa saatetaan tarvita myös työasemalla, jolloin ulkoinen lukija on ainut ratkaisu.

Tutustu tarkemmin >

Tulostimet

Kentällä ei ole aina mahdollista käyttää isoa ja kömpelöä tulostinta tai työnkuvan vuoksi tulostimen pitää kulkea mukana langattomasti. Tarjoammekin lämpösiirtotulostimia kaiken kokoisina, kiinteänä tai langattomana vaihtoehtona.

Tutustu tarkemmin >

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

KETTERYYS, RATKAISUHAKUISUUS, ASIANTUNTIJUUS SEKÄ LUOTETTAVUUS OVAT MEIDÄN TÄRKEIMPIÄ MENESTYSTEKIJÖITÄMME.

01/

Ketterä ja joustava: Ketteryys on kokonaisvaltaista, eikä koske pelkkää ohjelmistokehitystä. Ketteränä ja joustavana yrityksenä pystymme reagoimaan kaikkiin asioihin nopeasti ja joustavasti. Asiakkaan tarpeet ja odotukset menevät aina kaiken edelle ja nopeasti muuttuvassa maailmassa niihin reagoiminen on ensiarvoisen tärkeää. Ohjelmisto- tai järjestelmäprojektin takana täytyy olla joustava kumppanuus asiakkaan kanssa, jolloin päästää parhaaseen lopputulokseen.

02/

Uusinta tekniikkaa: Käytämme ohjelmistokehityksessämme uusimpia välineitä ja tekniikoita, mutta emme unohda myöskään vanhaa. Näin pystymme toteuttamaan ratkaisuja, mitkä voivat hyödyntää vanhat jo olemassa olevat järjestelmät, mutta samalle saamme mukaan myös uusimmat innovaatiot ja kehityksen tulokset. Sinulle asiakkaana se takaa kokonaisjärjestelmän, millä on pitkä elinkaari ja näkyvyyttä myös tulevaisuuteen. Laitteiden osalta käytämme myös uusimpia markkinoilla olevia ratkaisuja, mutta laitevalinta sovitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, näin varmistetaan kokonaisratkaisun toimivuus ja elinkaari.

03/

Laaja osaaminen ja kokemus: Jo lähes 25 vuoden kokemuksella olemme oppineet paljon: mitä ei kannata tehdä ja mitä / miten kannattaa tehdä. Kaikki ratkaisumme ja toimintamallimme on kokeiltu käytännön tasolla useita kertoja. Tähän kokemukseen kun yhdistämme uusimmat tekniikat, saadaan yhtälö, jolla ei voi epäonnistua. Ja tämän kaiken pystymme hyödyntämään sinun parhaaksesi.

  • Tekninen osaaminen

    Toteutamme mobiiliohjelmistomme joko natiivisti tai crossplatform - ratkaisuna, pääasiallinen laitealusta on nykyään Android - käyttöjärjestelmä. Työasema-, selain- ja palvelinohjelmistot toteutamme pääasiassa Microsoftin kehitysvälineillä. Tekniikkaa tärkeämpi on kuitenkin valitun ratkaisun soveltuminen asiakkaan tarpeeseen.

    Miltä seuraavat termit kuulostavat: Responsiivinen, Crossplatform, HTML5, Android, Node.js, API /REST ja Mockup - mallinnus? Meille kyseiset tekniikat kuuluvat jokapäiväiseen työhön asiakkaidemme parissa. Projektit vaihtelevat kooltaan nopeista kokeiluista pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Suunnittelemme ja toteutamme myös tarvittavat taustajärjestelmät.

  • Laaja toimialatuntemus

    IDS:llä on laaja ja pitkäikäinen toimialatuntemus logistiikan ja kuljetuksen järjestelmistä. Hyödynnämme pitkäaikaista kokemustamme sekä uusimpia tekniikoita saavuttaaksemme parhaan ja nykyaikaisen ratkaisun käyttöösi kustannustehokkaasti. Yrityksellämme on yli 25 vuoden kokemus ketterien projektien suunnittelusta ja läpiviennistä.

    Pystymme palvelemaan erikokoisia yrityksiä ja saamme ratkaisumme skaalautumaan erilaisiin tarpeisiin aina pienemmistä avustavista järjestelmistä todella kattaviin ja tuotantokriittisiin suunnittelujärjestelmiin. Tämän takia asiakaskuntamme koostuu muutaman hengen pienyrityksistä aina kansainvälisiin suuryrityksiin.

Muutamia asiakkaitamme